My si hrajem, paráda, ať je dobrá nálada :)

Mrkněte na nabídku černobílých kontrastních hraček, které rozvíjejí smysly vašeho miminka. Všité štítky podporuí rozvoj senzomotorických funkí, rozvíjí jemniu motoriku, kombinace hladké látky, bavlny a vzorovaného minky promyšleným způsobem rozvíjí dotykové vnímání miminka.

Mamíí, tatíí, pojďme si přečíst pohádku…

Dětská podložka Casmatino je výrobek, který má všestranní využití nejen ve vnitřním, ale s určitým omezením i ve vnějším prostředí. Různobarevné provedení a motivy na podložkách jsou navrženy tak, aby si dítě nenásilně, formou hry, osvojilo nové pojmy jako například abeceda, číslice, zvířátka a jiné. Proto jsou tyhle podložky ideální do předškolních zařízení, jako podpůrná pomůcka při výchovně-vzdělávacím procesu a dětských koutků, pro bezpečné hraní a pohybové aktivity dětí.

Nová, doslova „nadčasová“ hrazdička byla vyvinuta předními odborníky na psychomotorický vývoj dítěte pod vedením Evy Kiedroňové a je považována za „Ferrari“ mezi hrazdičkami. Rozhodně by neměla chybět v žádné domácnosti, kde vyrůstají děti, a proto ji doporučujeme věnovat zvýšenou pozornost. Tato nadčasová hrazdička slouží dětem od narození do 8 let na podporu komplexního psychomotorického vývoje, a to postupně, krok po kroku, den za dnem a měsíc po měsíci.

Díky správnému používání hrazdičky v jednotlivých obdobích se dítě dokáže nejdříve zastabilizovat na celých zádech a tak získat těžiště v centru těla, poté rozvinout rovnováhu, orientační schopnosti a koordinaci pohybů, následně rozvíjet hmat, jemnou motoriku i rozumový vývoj. Díky hrazdičce se kojenec naučí zvedat končetiny nad tělíčko, a tím centrovat klouby do správného postavení a posilovat důležité posturální svaly, otáčet se na boky se zvednutím hlavičky od podložky a dotočit se do křížového vzpřímení, čímž posílí důležité posturální svaly, které budou později zodpovědné za správné vzpřímení páteře i celého těla. Poté hrazdička poslouží k nácviku lezení, šikmého sedu, stoupání i chůze. Díky tomu dítě získá důležitý správný základ nejenom pro kvalitní vzpřímení páteře, ale také pro dobré prospívání i úspěch na všech úrovních dalšího vývoje, vzdělávání i ve všech oblastech života. HRAZDIČKA VIDEOUKÁZDA ZDE