Kenny divadélko – hodnocení rodičů

Reportáž z divadelních představení pro děti z našich center najdete tady: https://bckenny.rajce.idnes.cz/Kenny_divadelko/

Rodiče napsali nám skvěle hodnocení:

Děkujeme za příjemné odpoledne. Velmi pěkné propojení dětí a rodičů. Děkujeme za vysvětlení tří fází, které určitě využijeme pro další návštěvu divadélka. A jsme hrozně rádi, že jsme Vás mohli osobně poznat. Kubík 2,5 roku.

Interaktivní divadélko. Pro děti bylo moc přínosné a zábavné. Děkuji. Jana F.

Velmi milé představení. Vhodně propojené zpívání a rytmika přizpůsobená věku dětí. Děti byly zapojené, hezky vnímaly a porozuměly jak dění, tak i tomu, jak se v divadélku chovat. Citlivé a příjemné. Děkujeme. Tereza R. s Antonínem a Aničkou.

Děkujeme, dokážete děti příjemným hlasem a vystupováním děti zaujmout. Přínosná rada byla pro mě – rozbor po divadélku, do teď jsem ji nechávala, ať vypráví sama, ale budeme vyprávět spolu a zaujatě. Písničku jsme znaly a Laduška krásně zpívala s Vámi. Hezky zorganizované. Děkujeme. Lucie a Laduška 2 a ¾.

Děkujeme za představení pro nás a našeho 1,5 ročního syna to byla velká zábava. Hravá forma na míru dělané písničky a pohybové aktivity. Všem vřele doporučujeme. Ch.

Dděkujeme za příjemné nedělní divadélko. Rádi jsme vyzkoušeli jaké to je vzít téměř ročního Olivera za kulturou. Adélka a Oliver V. (11měsíců).

Děkujeme za krásné divadlo, které bylo uzpůsobeno každému věku. Hra na nástroje i zpívání bylo moc fajn. M.N.

Divadélko se moc líbilo nám rodičům i naší roční holčičce. Rádi doma zpíváme a tak byla dcera spokojená, že celé divadélko bylo jako jedna velká písnička. Děkujeme. Anička+Radomír+Milena.

Dcera Barborka byla celou dobu zaujatá, nejdřív hudebními nástroji, pak zpívaným příběhem. Ani jsme si nevšimli, že celý program trval hodinu. Blanka.

Naučné, vtipné a inspirativní. Děkujeme Oliver 14,5 měsíce.

Děkujeme za hezké a inspirativní představení, milou a příjemnou atmosféru. Rádi jsme přijeli z Modřan. S pozdravem Matúško s mamkou a taťkou :).

Evi, moc děkuji ze hezkou ukázku, jak by divadélko doma mohlo vypadat. Určitě se nechám inspirovat. Děkuji Iva a Páťa

Evi, moc děkujeme za krásné divadélko, oceňuji „propracovanost, tam příprava dětí, co se bude dít, vyřádění před divadélkem i lehké zapojení v průběhu (a jejich starost o plyšáčkaJ). Cenné rady se také hodí, zejména pro tatínka. Děkuji Jana.

Od přivítání do konce velice milé, připravené a výborně organizované. Každá minuta „akční“, zábavná a naučná. Paní Eva, děti a dospělé výborně organizuje a celá akce tak  nemá chybu. Na paní Evě je vidět, že je maximální profesionál a svojí práci a práci s dětmi ze srdce Miluje! Radek.

Děkujeme za krásné představení pro děti. Bylo to moc fajn i pro rodiče. Bylo krásné strávit čas společně při tak krásné příležitosti s dětmi. Děkuji Míša, Sofinka  a Matyáš.

Máme rádi divadlo a hry. Je tu spousta podnětů, že nevíme co dřív. Dokázali bychom tu strávit hodinu i jen tak. Terezka a Šimon.

Divadélko se mooooc líbilo, Jiřík si to užil a ještě jsme zvládli přečíst jednu z knížek. Jiří.

Líbilo se nám, že to bylo ve tmě, nebály jsme se. Dále pak zvířátka a zpívání. Super bylo i hraní na nástroje. Délka akorát. Barča 3 roky, Ella 1 rok. Děkujeme  Jana a Tomáš

Děkujeme za představení, synovi se moc líbilo a už se znovu těší na delší představení. 🙂

Divadélko se líbilo i 7 letému synovi.

My děkujeme a těšíme se na příště!