Upozornění na změnu provozu v centru BC Kenny PRAHA – Benice

Vážení rodiče a milé děti,

tentokrát se vám ozýváme se zprávou, která Vás nepotěší. I naše rozhodování bylo dlouhé, předcházela tomu jednání a hledání řešení a také pro nás nebylo lehké a příjemné.

Tak, jak mnoho firem, bank, podnikatelů apod. výrazně ovlivnila odstávka během koronaviru, také my se musíme vyrovnat s následky a reagovat opatřeními, která nejsou mnohdy příjemná a populární. Bohužel ekonomika je neúprosná, a i když jsme se snažili najít řešení a jednali jsme s majiteli areálu v Benicích, nepodařilo se nám najít kompromis, který by nám umožnil v Holiday Parku pokračovat v provozu.

Do centra Baby clubu v Benicích jsme před nedávnem investovali téměř 200 tis. Kč, kterými jsme zvýšili kvalitu prostředí pro pobyt rodičů s dětmi, vymalovali, přebudovali, zvelebili a vyměnili zašlé a staré za nové a čisté. Vše jsme dělali s vírou, že centrum bude sloužit Vám i nám ještě mnoho let. Že nás bude těšit a Vaše děti se tady budou smát a učit novým dovednostem. Měli jsme velké vize do budoucna, ale dnes je vše jinak.

Z pohledu dnešní situace jsme se rozhodli, že tento blok (který jste zahájili na jaře, nyní ho dokončujeme a končí 17.7. 2020), bude posledním v centru Baby clubu Kenny v Benicích.  A když víme, že letní provoz je ještě navíc vždy velmi omezený, opravdu si nemůžeme dovolit toto centrum dále provozovat.

Věřím, že nás pochopíte a odpustíte nám tento krok.

Chceme Vám opravdu z celého srdce poděkovat za přízeň, za čas a prožitky strávené v našem centru Baby clubu Kenny, s našimi instruktory. Věříme, že přineslo nejenom nám, ale také Vám s dětmi, mnohé nezapomenutelné zážitky a ty nám všem zůstanou v našich srdcích.

Budeme se na Vás těšit v centru v Modřanech, kde Vám nabízíme pokračování ve vzájemné spolupráci.

Za celý kolektiv BC Kenny

Eva Kiedroňová

jednatelka